• Москва и область

Форвард Банк

18.11.2020

Forward Bank запропонував продукт КОКО-КЕШ РЕФІНАНС

Forward Bank пропонує клієнтам новий продукт КОКО-КЕШ РЕФІНАНС – рефінансування кредитної заборгованості, що дозволяє отримати кредит на вигідних умовах для погашення існуючих кредитів в інших банках або фінансових організаціях.

Рефінансування можна оформити на суму від 5 000 до 200 000 грн строком від 36 до 48 місяців. Для отримання кредиту до 75 000 грн клієнту необхідно надати лише паспорт та реєстраційний номер облікової картки платника податків (ІПН). Якщо сума кредиту перевищує 75 000 грн – клієнт має надати документ, що підтверджує дохід.

«Сьогодні ми пропонуємо клієнтам КОКО-КЕШ РЕФІНАНС. Завдяки цьому продукту клієнти, що мають кредитну заборгованість в інших банках або фінансових організаціях, можуть рефінансувати її у нас. Ми готові допомогти об'єднати до 5-ти різних кредитів в один і видати при необхідності додаткові кредитні кошти. Спеціальні умови продукту дозволяють обслуговувати рефінансовані кредити за зниженим платіжним навантаженням. Наприклад, середня комісія по кредиту готівкою на ринку сьогодні складає від 2,99 до 4,99%, ми ж готові оформити клієнту рефінансування кредитів під 2,11% на місяць!», прокоментував Андрій Прусов, заступник голови правління Forward Bank.

КОКО-КЕШ РЕФІНАНС можна оформити у відділеннях, міні офісах та кредитних центрах банку, або подати заявку онлайн. Клієнти мають цілодобову можливість обслуговувати кредит в інтернет-банку Forward online без додаткових комісій.

АТ «БАНК ФОРВАРД» (Forward Bank) — комерційний банк, основний фокус діяльності якого спрямований на обслуговування приватних клієнтів в Україні. Станом на 01.11.2020 р. активи банку становлять 2 463 млн грн, портфель коштів клієнтів – 1 938 млн грн, кредитний портфель – 1 514 млн грн. Forward Bank має значний запас ліквідності та виконує всі нормативи ліквідності згідно з вимогами Національного банку України. Норматив достатності (адекватності) капіталу (H2) – 14,90%, при нормативному значенні – не менше 10%. Коефіцієнт короткострокової ліквідності (Н6) складає 76,32%, при нормативному значенні — не менше 60 %. Норматив коефіцієнта покриття ліквідністю за всіма валютами (LCRвв) – 639% при нормативному значенні – не менше 100%. Норматив коефіцієнта покриття ліквідністю в іноземній валюті (LCRів) –1635%, при нормативному значенні – не менше 100% Forward Bank входить до групи банків з іноземним капіталом, згідно з класифікацією НБУ, і є членом Фонду гарантування вкладів України.